tag:blogger.com,1999:blog-5538502153826109407.post5092890756075431945..comments2018-12-27T12:07:38.018+01:00Comments on Caviar et Lentille 'Kaviár és Lencse': Gomolyasajtos cukkinilepény garnélávalCaviar et Lentillehttp://www.blogger.com/profile/13382828734389629041noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5538502153826109407.post-75623831704302597032010-05-27T08:11:46.224+02:002010-05-27T08:11:46.224+02:00A tej is tökéletes hozzá, nálam épp nem volt ottho...A tej is tökéletes hozzá, nálam épp nem volt otthon, ezért használtam tejszínt. Maga lepény egyébként leginkább arra hasonlít, amit panírozás után a maradék tojásból, lisztből szokás sütni.Caviar et Lentillehttps://www.blogger.com/profile/13382828734389629041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5538502153826109407.post-63505601385205524902010-05-27T07:35:59.631+02:002010-05-27T07:35:59.631+02:00Hmmmm, guszta. Pont azon gondolkodtam (mert én vis...Hmmmm, guszta. Pont azon gondolkodtam (mert én viszont a gyors ebédek hívője vagyok), hogy miért nem eszem soha omlettet ebédre...<br />Tejszín nélkül vajon csak egy sima rántotta lesz? Vajon mivel tudom pótolni? Kis tej vagy zsírszegényebb főzőtejszín?Morzsahttps://www.blogger.com/profile/06758379653350622049noreply@blogger.com