Recent Posts

2010. október 25., hétfő

Beléptem a díjazottak körébe!


Hozzátartozik az igazsághoz, hogy mostanában nem sokszor éreztem, hogy írnom kell. Ki tudja, talán létezik őszi fáradtság is? Főzni főztem, de semmi extra. Mostanáig. Hétvégén újra elkapott az alkotási láz és szerencsére az írás is jött vele együtt. És akkor egyszer csak kaptam egy emailt Zsófakanáltól, hogy többek közt engem ajándékozna meg a Kreatív Blogger Díjjal. Nos, ezúton is köszönöm szépen! Új lendültet kaptam tőle.
A hozzátartozó játékszabály a következő:

1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, akitől kaptam.
2. A logót ki kell tennem a blogban
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam
4. Írnom kell magamról 7 dolgot, amit mások érdekesnek találhatnak rólam
5. Tovább kell adnom 7 bloggernek
6. Be kell linkelnem őket
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjrólBevallom a 4. pont okozta a legtöbb fejtörést. Nem egyszerű eldönteni, hogy ismeretlen embereknek mi is lehet érdekes velem kapcsolatban. Az ismerőseim meg ugyebár ismernek és tudnak rólam sok mindent. De azért lássuk, hátha...!


Érdekességek rólam:

 1. 1. Az egyik ok amiért elkezdtem blogot írni, hogy felszámoljam a recept ötletekkel teleírt kis színes cetliket a lakásban szerte szét (és jelentem: mostanra több van, mint valaha!)
 2. 2. Anyukám a legfőbb PR-osom és a legőszintébb kritikusom
 3. 3. Leginkább azt bánom, hogy Nagyi és Apu nem láthatja mindezt, azt hiszem tetszett volna Nekik
 4. 4. Szeretnék Pest környékén kertes házban élni, ahol tarthatnék állatokat - értsd: kacsát, bárányt, kecskét, ... és még sok egyebet 
 5. 5.  Szeretek műszaki üzletekben nézelődni és a barkácsáruházak is komoly lázba tudnak hozni
 6. 6. Szeretem megtervezni a mindennapjaim, nálam nincs olyan, hogy ne lenne "b" terv. Sőt, még "z" is van :)
 7. 7. Imádok játszani!


Nem is volt olyan nehéz :) Már "csak" ki kell választanom 7 bloggert, akiket kedvelek és még nem kaptak ilyen díjat.

Akiknek én adnám:

 1.   Emese és a  Dekorella
 2.  Mirtse Zsuzsa, alias Zöldszivárvány 
 3.  Mamma, Dalla cucina per te
 4.  Duende és a Szellem a fazékban
 5.  Notburga konyhája
 6.  Nea és Az otthon ízei
 7. Morzsa és drobek világa

És már csak annyi maradt hátra, hogy mindannyiuknak megjegyzést hagyjak a díjról és reménykedjem, hogy nem veszik zaklatásnak, hanem Ők is örülni fognak!5 megjegyzés:

Morzsa írta...

Köszönöm, és meghatódtam....!

Egyébként a hétvégén pont eszembe jutották, hogy milyen régen nem posztoltál. Ugyanis a férjuram a szememre hányta, hogy annyi minden volt mifelénk, miért nem írok, erre nem csak díjat kapok, de még el is mondod helyettem, hogy:
"Hozzátartozik az igazsághoz, hogy mostanában nem sokszor nem éreztem, hogy írnom kell. Ki tudja, talán létezik őszi fáradtság is? Főzni főztem, de semmi extra. Mostanáig. "
Mikor meg a fiam hétvégi bulijára megint a töki pomposodat sütöttem, meg is néztem, hogy pontosan milyen régen nem írtál, és Te nyertél, mert hosszabban szüneteltél, mint én.
De jó, hogy itt vagy megint!
És még egyszer köszönöm...

Mamma írta...

Nagyon köszönöm én is a díjat!:))
Örülök, amikor hirtelen egy "arc" és személy előkerül a sok kukkantás mögül, ilyenkor érzi az ember, hogy értelmes dolgot művel. Mondjuk enélkül is, hisz elsősorban magamnak, a családnak írom a blogot, de ami a színésznek a taps, az nekünk, bloggereknek a mindenféle jó szó :)))
Még egyszer köszönöm !:)

Notburga írta...

Nagyon köszönöm a díjat, igazán nem is vagyok olyan aktív, mint Ti. Különösen mostanában mintha kissé leeresztettem volna... Ezt lehet az öszi fáradságnak is betudni. Azért majd igyekszem jobban felhozni magam ;-) Mégegyszer köszönöm.

duende írta...

Kedves Kaviár és Lencse! Nagyon szépen köszönöma díjat, igazán megtisztelő és igazán jóleső kapni! :)

És jó volt olvasni is Rólad! :) A kis képed egyébként nagyon szeretem. Olyan nagyon nőcis, dögös, szuper. :)


(A nevemet esetleg majd kijavítanád? Nem Dudee, hanem Duende. Köszönöm! :) )

Névtelen írta...

GRATULÁLOK :))) kedves "Kaviár és Lencse" Tudom megkésve de kicsit eltűntem a (munkába)viharba .Nem tart soká csak jan. 30-ig. De azért olvaslak és nagyon izgalmasak a s.tökös receptek ,az édesköményeset megpróbálom . Már csak az anyag beszerzést kell megszervezni ,aztán hurrá .Köszönöm. Én :)))