Tamásom úgy tűnik szeret olyan emberekkel barátkozni, akikkel egy időben ünnepelhet :)
Mivel sehogy sem tudunk leültetni 10 embert egy asztal köré, így különféle falatkákban gondolkodtam, amik tökéletes kísérői lettek az egyik korábbi összejövetelen már nagy sikert aratott epres margarita koktélnak.
Lazackrémes kosárkák
Ez valójában a karácsonyi reprodukciója volt.
Libamáj zsírjában
Mini fasírt
ezek gondolom nem szorulnak magyarázatra :)
Libamájkrémes kosárkák
A sült libamájat robotgépben krémesre kevertem apróra vágott salottahagymával, vajjal és tejszínnel. Ízesítettem sóval, frissen őrölt fehérborssal, kevés mustárral és 2-3 ek brandyvel.
Előre nyújtott leveles tésztát 6x6 centis négyzetekre vágtam és kis formákban előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütöttem. Mikor kihűltek megtöltöttem a májas krémmel.
Alábbiak megérdemelnek egy-egy saját posztot. Hamarosan következnek!
Kukoricás és rozsos cipó
Tésztasaláta
Caponata pite
Aszalt paradicsomos ricottagolyók
Feketeerdő torta
1 megjegyzés:
Nagyon guszta mindkét fajta kosárka!
De a többi is nagyon jó, várom a receptet:-))
Megjegyzés küldése